Kleur Bekennen - Diensten

Schilderwerk - Glaswerk - Wandafwerking - Onderhoud

Allround Schilders en Glaszetbedrijf
Zoekt u een schilder in de regio Den Bosch – Oss om het binnen of buitenschilderwerk te laten verrichten? Wellicht bent u op zoek naar een schildersbedrijf dat het jaarlijkse onderhoud voor u verzorgt? Wij denken met u mee tijdens het proces van nieuwbouw, verbouw en renovatie.

Kleur Bekennen Schilderwerken is een allround schildersbedrijf en is u graag van dienst. Wij richten ons op zowel particulieren als zakelijke klanten en VVE’s.


Vakmanschap en Expertise

De schilders van Kleur Bekennen combineren hun expertise met het toepassen van producten van gerenommeerde materiaalleveranciers. Het schilderwerk dat wij leveren voldoet aan de hoogste eisen in kwaliteit, milieuvriendelijkheid, duurzaamheid en onderhoud.

 

Uw schilderwerk in perfecte conditie
Met onderhoudsarme producten en de (reinigings)adviezen van Kleur Bekennen Schilderwerken houden klanten hun schilderwerk moeiteloos in uitstekende staat. Wij stellen onderhoudsplannen op en zorgen voor periodieke uitvoering van gepland onderhoud. Zo blijft alle schilderwerk – compleet met kit- en glaswerk – in prima conditie. Jarenlang. Daar heeft u geen omkijken naar.

Schilderwerk is maatwerk.
Elk gebouw is anders, elke situatie is anders.

 

Neem gerust contact met ons op om informatie in te winnen.
Wij maken graag een afspraak om uw wensen te bespreken.

Schilderwerk

Mooi schilderwerk is het visitekaartje van uw pand. Kleur Bekennen levert hoogwaardig schilderwerk voor buiten en binnen en voorziet u van goed kleuradvies zodat uw pand de uitstraling krijgt die het verdient. Deskundig kleuradvies voor binnen zorgt voor een mooie en sfeervolle uitstraling in een ruimte waar jij je fijn bij voelt.

Onze schilders beschikken allemaal over de juiste certificaten om veilig en goed te kunnen werken. Alle materialen waar wij mee werken voldoen aan alle normeringen. Met de juiste materialen en vakbekwame schilders zorgen wij ervoor dat uw pand de uitstraling krijgt die het verdient.

Glaswerk

Wij werken samen met Van Erp Glasservice voor alle glaswerkzaamheden. Samen leveren we een zeer breed assortiment glas: enkel en dubbelglas, maar ook dakbeglazing, veiligheidsglas, glas in lood, figuurglas en meer.

Glas en Schilderwerk gaan vaak samen hand in hand. Denk hierbij aan het vervangen van een ruit en het daarbij behorende schilderwerk. Wij vinden het erg belangrijk om met een betrouwbare en vakkundige partner samen te werken om tot het beste resultaat te komen.

U heeft bij ons één aanspreekpunt voor al het glas en schilderwerk en wij stemmen onderling de planning en werkzaamheden af.

Voor (1)

Interieurfolie

Restyle je interieur op een duurzame manier door de toepassing van hoogwaardige interieurfolies. Doordat we gebruik maken van folies kunnen we uw keuken, kasten, wanden, deuren en meubels voorzien van een eigentijdse uitstraling, zonder dat u een grote verbouwing hoeft te doen. U heeft geen last van stof, lawaai of geuroverlast tijdens de renovatie, dit geeft ook grote voordelen bij zakelijke upgrades in praktijkruimtes. wachtkamers of aan de balie.
Interieurfolies zijn slijtvast, krasvast, hittebestendig en onderhoudsvriendelijk en daardoor toepasbaar op vele ondergronden. Onze monteurs zijn getraind in het aanbrengen van deze folies.

Meijercolor@home_1

Wandafwerking en stoffering

Staat het pand goed in de verf en wil je het interieur vernieuwen? Wij werken samen met Meijer Colors@Home voor het realiseren van een totaalconcept voor de stoffering, raamdecoratie, wand- en vloerafwerking van uw huis of bedrijfspand.

Meijer Colors@Home is een eigentijdse winkel in Nuland, met oog voor detail en een passie voor interieur en kleur. Zij geven je inspiratie van wat er mogelijk is op het gebied van kleur en woningstoffering en komen tot een passend advies waarbij de wens van de klant centraal staat. Wij werken met hen samen om tot het beste resultaat te komen en nemen de werkzaamheden en planning voor u uit handen.